Възстановявай Ми! Серията от козметика на Kevin Murphy

Добре дошли при серията от продукти за коса на Kevin Murphy! Имаме налично много продукти за почистване, поддържане и възстановяване на вашата коса. Те са достъпни с множество различни формули или дfrми, които могат да бъдат използвани за различни типове коса. Разбира се, тя не е всеки за всички – това зависи от типа коса, за което търсите продукт.

Нашите продукти са изработени като да бъдат много подобни на природните си активни компоненти, като цветните олигомери и аминокиселини, които са незаменими за голямата част от дълбоката грижа за тялото на косата ви. Тази техника за възстановяване обеспя далеч повече подхранване от обикновените лосиони или шампоани. Резултата? Дълготрайна мекост, блясък и форма која остава като идол.

Продукти за почивка

Тази серия предлага широка гама продукти за почистване, поддържане и подобряване на косата. Прахосмитък за възстановяване може да се прилага единствено или в съчетание с други продукти за съответният тип коса. Той поддържа мекост, оживяване и минерализиране, като също така устойчивост на горещия въздух от феновете или електроплочките.

Възстановяващият си шампоан „Repair-Me!“ има своята предназначена формула за да възстанови живост и оживяване на косата и да го устойчиворе от всичко, дори и от най-малките шампоани. Той работи добре на суха или влажна коса, като обемно пресекащия след освежаването. Също така придава процес на възстановяване и защита от външните елементи.

Друг продукт използван за възстановяване е лосионът „Re-Charge!“. Той има технология за възстановяване на която е дизайнирана да коригира повредите в косата, като също така и да създаде антиоксидантен барьер за да севлифицира тялото на косата и извличането на мастната. Стойността на тигането и еластичността на косата се съжителства с разстоянието на заемане на косата и това дава възмож