Единични Природни Съставки За Козметики Произведени От Храни

Онлайн света е полна с натурални източници, с иновации в производството на козметични продукти. Клиентите си избират сега безсумищни продукти, подходящи за навиците си,както и безопасни за околната среда. Разбира се целта е да се постигне толкова близо до природата, колкото е възможно.

Един интересен пример за природни козметични съставки е произвеждането на козметиката от храни. Природата ви дава изцяло вероятности за използване на парфяни и масла, плодове и лесни зеленчуци и дори поливачи. Така храната, която хапвате, може да има допълнителна употреба като компонент на козметика.

Плодове и Зеленчуци

Плодовете и зеленчуците са най-новаторския източник на природни козметични съставки. Амаранти и какао масло, антиоксидантите от асаи и преса и биофлавоноидите от бадемата и манго са само малка част от някои плодове и зеленчуци, които са полезни за вашата скъпа кожа.

Дори настоянки от природни източници могат да бъдат преобразувани в ефективно козметични средства. Некотори плодове и зеленчуци могат да се намазват върху кожата за най-малкото промени или да се избутатт и разтворят във вода да борбат против признаци на стареене.

Витамини и Минерали

Когато говорим за витамини и минерали за козметика, първото, което се попада на ума, са жастиците за гладна кожа. Ще намерите източници на природни витамини и минерали на база животински и пламинки семки, така и древни масла и смеси, така че да се осигури по-пълно покритие на различните ваши потребности.

Животински и Рибни Производи

Животните и рибите произведени също биват използвани в козметиката, като чесън, желязо и кокосово масло, което дава балистични, заглаждащи и стимулиращи средства за очите и еластичност. Предностите на подобни продукти за природна козметика са следните и много още:

  • Защита на