Защо Ниацинамида е добра за кожата?

Отдавна е известно, че витамините са неотърпеливо важни за сохраняването на здравето. Но в последните години химичните компоненти, които са в нашите козметични продукти, станаха все по-известни. От тук се появи една друга видиния за здравето на кожата, на което трябва да се отгледа. Ниацинамида е витамин B3 или ниацин, който се добавя в много кремове и продукти за разглеждане. Има добро представяне за неговите ползи, като спомагателен агент в подобрението на цвета на кожата и понижаване на изразяването на морщини.

Какво е Ниацинамида?

Ниацинамида е биологично активна постоянна форма на Витамин В3. Тя използвана като аддитив в козметика и се извести с своите антисенчеви, антиоксидантни и свързващи свойства. Това означава, че може да подобрява кожата от вътрешната страна два пъти, тиража и регенерацията на клетките и създаването на еластин, който дава кожата еластичност. Въпреки това, настроението й за кожата е гарантирано и може да се използва по различен начин, в зависимост от какъв косметичен продукт се използва.

Кои са ползите на Ниацинамида?

Ниацинамида е заредена с ползи за кожата. Тя спомага за пространството в интервала преди и след козметичната процедура, както и за осигуряване на добър вид на лицето без необходимост от правене на косметични процедури.

Ниацинамида постига известни резултати в намаляването на hyperpigmentation и тоа може да помогне при проблемите на засветяване на кожата, които могат да появят при UV излъчване. Това е благодарение на своите противовъзпалителни свойства.

Това също така помага да се подобри вида на кожата и да се осигури ефективност, поставяйки се в центъра на кремове с повишаване на еластичността и изрязването на морщини. Ниацинамида също така помага да се подобри оцветяването на кожата без това за да отстрани местни или системни проблеми.

Как да се използва Ниацинами