Искате да пробвате модерните сапунени вежди? Създайте уникален външен вид с Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Чували ли сте за тенденцията, наречена ,,сапунени вежди“? Това е чудесен начин да постигнете натурален грим, да добавите обем и да попълните празнините. Nanobrow Eyebrow Styling Soap лесно доставя ефект на гъсти и плътни арки дори при много тънки вежди.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

,,Сапунени вежди“ с Nanobrow в няколко стъпки

Какво представляват ,,сапунените вежди“? Това означава, че стилизирате веждите си, използвайки сапун. Със сигурност сте го виждали по социалните мрежи. Трикът е да нанесете намокрен с вода сапун върху веждите, използвайки гребенче. Открит е преди много години от холивудските актриси, които са търсили начин да създадат дълготраен грим, който да издържи цял ден на снимачната площадка. При ежедневен грим обаче, традиционният сапун не е достатъчен. Той оставя бучки по косъмчетата и кожата. В допълнение може да изсуши веждите, водейки до влошаване на състоянието им и опадване на някои косъмчета.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

В такъв момент спасението е Nanobrow Eyebrow Styling Soap – той се използва лесно, не се нуждае от вода и не оставя бучки. Плюс това е много дълготраен и придържа косъмчетата на едно място през целия ден. Сапунът на основата на глицерин е лек и без бучки. Формулата съдържа глицерин, който хидратира веждите, добавяйки блясък. Можете да комбинирате сапуна с други гримове или да го използвате самостоятелно.

  1.  Срешете сухите си вежди с чисто гребенче.
  2.  Нанесете малко количество сапун с четчицата.
  3.  Наслоете веждите със сапунът, сресвайки косъмчетата.
  4.  Използвайте движения нагоре.
  5.  Използвайте гребенчето или пръстите си и натиснете продукта в кожата.
  6.  Изгладете горния край на веждите и опашките им.
  7.  Изчакайте сапунът да изсъхне, за да предостави чудесна фиксация.
  8.  Комбинирайте с любимата си помада, молив или пудра, или оставете веждите с натуралния им цвят.

С Nanobrow нямате нужда от нищо друго…

… трябва ви само фиксиращ веждите сапун, който да замени гела, спиралата и дори ламинирането! Той доставя УАУ ефект без да се налага да напускате дома си. Вместо да харчите голяма сума за скъпи процедури по ламиниране с краткотраен ефект, доверете се на сапуна за вежди от Nanobrow. С няколко движения можете да постигнете професионален ефект на ламиниране: бляскави, гъсти, перфектно стилизирани и красиви за дълго вежди. Сапунът от Nanobrow идва в удобна компактна опаковка. Оборудван е и с четчица за стилизиране на арките.

тенденции за грим на вежди

Какви ефекти можете да постигнете с Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Арките ви могат да станат плътни и дефинирани само след няколко минути. Не се тревожете, ако веждите ви не са натурално гъсти. Nanobrow Eyebrow Styling Soap може да се справи както с тънките, така и с неконтролируемите арки. Формулата с глицерин наслоява всяко косъмче, удвоявайки обема. Продуктът оставя веждите по-плътни и обемни. Действа добре самостоятелно, но може да се използва и като основа за стилизиращи козметики.

Опитайте Nanobrow Eyebrow Styling Soap и споделете резултатите с нас!