Парфюмен хороскоп. Кой аромат трябва да изберете?

Всеки знак има личен характер, така че всяка черта трябва да използва различен аромат, за да се съчетават. Тогава защо да не се създаде парфюмен хороскоп? Тази идея дошла на световноизвестния парфюмер Anne Nelson Sanford, който изучавал ароматите. Вижте по-долу кой аромат ще съвпадне идеално с Вашата личност.unnamed-file.jpg

ОВЕН – той е страстен и ентусиазиран, въпреки това е лесно да се разсее, така че най-добре да се подобри конентрацията с кестенов тон.

Препоръчан парфюм: Burberry The Beat

ТЕЛЕЦ – по природа е инатлив и горд, така че се нуждае от нестандартни аромати, които да бъдат запомнени и чрез това да изразяват своята емоционалност, например, Nicotiana alata или сладък тютюн.

Препоръчан парфюм: Tobacco Vanille Toma Forda

БЛИЗНАЦИ – са динамични и отзивчиви, тяхната нужда от нови преживявания може да се намали с успокояващ и релаксиращ аромат, например, лека лавандула.

Препоръчан парфюм: Eau du Fleurs Lavande, Chloe

РАК – е тих, цени домашното спокойствие и не обича промените, затова перфектният аромат за този знак трябва да подчертае чувствителния характер, като аромат от гардения.

Препоръчан парфюм: Gardenia od Chanel

ЛЪВ – е кралят на социалния живот и е лидер не само в работата си, но и в семейните връзки, характерът й може да се успокои от аромат на роза.

Препоръчан парфюм: Rose The One by Dolce&Gabbana

ДЕВА – е перфектен и консервативен човек, който има нужда от стабилен и елегантен аромат, пикантно успокояващ аромат.

Препоръчан парфюм: Amouage Fate

ВЕЗНИ – е роден дипломат със склонност към оплакване, съмнения и размишления, има нужда от аромат, който ще върне увереността й, като аромат от черен пипер.

Препоръчан парфюм: Noir Epices, Frederic Malle

СКОРПИОН – има магнетична личност със страстен характер, това ще бъде подчертано най-добре от аромат на тубероза.

Препоръчан парфюм: Do Son Diptyque

СТРЕЛЕЦ – е очарователен човек със силна и харизматична личност, който ще се чувства най-добре с женствен и чувствен аромат на ветивер.

Препоръчан парфюм: For Her by Narciso Rodriguez

КОЗИРОГ – е отворен, рационален и много практичен човек, който може да спечели всяко усилие и любопитство на света с деликатен жасминов аромат.

Препоръчан парфюм: Beauty, Calvin Klein

ВОДОЛЕЙ – е мечтател, който бяга далеч от реалността на ежедневния живот заради света на мечтите и фантазиите, така че да се върне на Земята без вреди по креативността му, най-добрият аромат би бил масло от нероли.

Препоръчан парфюм: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile

РИБИ – изключително топли и страстни хора, които се чувстват най-добре в комфорта и увереността, добавени от аромат на сандалово дърво.

Препоръчан парфюм: Sacred Wood by Kilian

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *