Сензационни Kлъстерни Mигли – DIY Eyelash Extensions от Nanolash

изкуствени мигли

Всяка жена е ентусиазирана от новите козметични продукти. Дамите вярват, че с подходящата козметика ще могат да преобразят външния си вид. Клъстерните мигли Nanolash – DIY Lash Extensions са една от най-добрите иновации в областта на красотата през последните години. Какво си струва да знаете за тях и какви визии можете да създадете с тези клъстерни мигли?

DIY Lash Extensions – какво точно представляват?

DIY Lash Extensions е абсолютна новост на козметичния пазар. Тези мигли са предназначени за домашно приложение тип „Направи си сам“. Дамите със сигурност могат да бъдат изненадани от това, но тези готови клъстерни мигли със сигурност заслужават целия шум, който се вдига около тях.

Тези леки и луксозни клъстерни мигли за домашно приложение могат напълно да променят сутрешната рутина на повечето жени. Нанасянето им върху линията на миглите отнема само 10 минути, а освен това не е необходим никакъв предварителен опит.

Производителят се е погрижил приложението на DIY Lash Extensions да е възможно най-опростено и удобно. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете свързващото лепило върху целите мигли, след което да изчакате да стане лепкаво. След това просто нанесете избрания клъстер под естествените мигли, на около 1 мм от основата на миглите, слепете клъстерите с естествените си мигли с помощта на апликатора и отстранете лепкавия слой с фиксатора Nanolash.

Можете да прилагате удължаване на миглите у дома по лесен и бърз начин. Нещо повече, предполага се, че нанесените изкуствени мигли ще издържат поне 5 дни. Така че спокойно можем да кажем, че клъстерните мигли – DIY Lash Extensions са решението на потребностите на всяка съвременна жена.

изкуствени мигли

DIY Lash Extensions – каква визия на миглите можете да създадете?

DIY Lash Extensions ви дава неограничени възможности, когато става въпрос за оформяне на мигли. Една кутия съдържа 36 клъстерни мигли. Средно за едно приложение се използват 4-5 кичура. В резултат на това една кутийка е достатъчна за до 4 приложения.

Още по-важно е, че можете да избирате от 8 стила на мигли, а кутията съдържа мигли с 3 дължини: 10, 12 и 14 мм.

Марката Nanolash пусна на пазара и пълен комплект за удължаване на мигли в домашни условия. Комплектът съдържа:

  • 5 мл Nanolash bonder
  • 5 ml Nanolash remover
  • 5 ml Nanolash sealer
  • апликатор за мигли от неръждаема стомана

Както готовите клъстерни мигли, така и другите аксесоари ще издържат дълго време.

DIY Lash Extensions и Russian Volume Lashes

С помощта на клъстерните мигли за нанасяне в домашни условия от Nanolash можете да направите стила Russian Volume. За целта просто използвайте клъстери с дължина 12 мм и 14 мм. Най-късите мигли трябва да се поставят във вътрешния ъгъл на окото, а най-дългите – в средата и края на клепача. Този вид мигли със сигурност ще бъде неустоим за всеки!

изкуствени мигли

DIY Eyelash Extensions и деликатния и естествен вид на миглите

Дамите могат да използват и луксозните клъстерни мигли Nanolash, за да създадат идеален за ежедневието вид на миглите. За да направите това, просто използвайте миглите с размер 10 или евентуално 12 мм. Този метод за оформяне на мигли е идеален за ежедневно носене, за работа или училище, както и за непринудени срещи.

Клъстерни мигли тип „Направи си сам“ от Nanolash – обобщение

DIY Eyelash Extensions е продукт, от който всяка жена може да се възхити. Това са първите готови клъстерни мигли, които се отличават с изключително лесно нанасяне само за 10 минути. Нещо повече, приложението може да издържи до 5 дни.

С помощта на тези клъстерни мигли за домашно приложение можете да създадете както стилове с обемни мигли като Russian Volume, но и деликатни ежедневни визии.

Тези луксозни клъстерни мигли са меки и стилни и се съчетават перфектно с естествените мигли. Носенето им е истинско удоволствие.