Татуировка за коса – нова тенденция

unnamed-file.jpgТенденциите в грима и модата се променят много бързо. Всеки сезон сме изненадани от нови идеи на дизайнери и гримьори от световноизвестни марки. През последния сезон топ тенденция бе прическата bob cut, а през идния сезон ще правим татуировки за коса! Какво представлява това? От къде идва тази тенденция?

Все повече и повече се притесняваме от нови тенденции, защото могат да ни изненадат по позитивен или негативен начин, така че никога не знаем какво да очакваме. Този път приемаме, че новата тенденция на прическа с татуировка е доста очарователна! Вероятно няма човек, който не би харесал татуировките за коса. Просто потърсете в Instagram, където тази тенденция води, напишете #hairtattoo и вижте дали Ви харесва или не.

Какво представлява татуировката за коса? Това е татуировка направена от коса. Фризьорите подстригват косата в отбрани части на главата и създават модели с бръснач. Най-популярната част на главата, която се обръсва, е точно над шията. Създадени са много сложни модели. В социалните медии можем да открием мотиви на цветя, геометрия, ориенталски и дори племенни модели. Изборът на части и модели е наистина всеобхватен.

Татуировките за коса се свързат с мъжката мода от 90-те или пробива на хилядолетието, когато обръснатите модели върху къса коса на момчета беше топ тенденция. Днес това се завръща, двойно по-силно, защото сега татуировките за коса са по-често срещани сред жените и вече не са запазени само за мъже. Освен това, обръснатите модели в косата, точно както в случая на татуировка на косата, са по-елегантни, усъвършенствани и комплексни.

Татуировките за коса са много интересно решение за момичета с дълга коса – променя скучната прическа в изкуство, красиво излага шията, когато косата е вързана, и е по-лесно да се скрива, защото е необходимо само да пуснете косата си. Безспорното качество на тази тенденция е страхотният вид и че е само временна (след известно време косата ще порасне).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *