Топ Четири Базови Начини За Забележителна На този Есен Скъпа За Кожата

Есента е супер време да промените вашата привилегирована рутина за грижа за кожата. С прехода от определено топло лято към по-студена есен, нашата кожа трябва да има допълнителни защитни мерки, за да се поддържа младостта и съхрани здравословен блясък.

Ние от Есенна Скъпа За Кожата, комбинираме отблъсквателните формули на есенната зрялост, за да гарантираме за подобряване на защитната площка на вашата кожа.

Начин №1: Освежаваща Прахосмукаща Маска

Безспорна ясното, през почивните дни на Есента има ограничени времетраения за наслаждаване на слънцето. Но ако имате достатъчно достъпно време, можете да получите силна и бърза освежаваща усещане чрез нанасянето на маска за прахосмукане. Тя помага да се зарадвате от здрава, ясна и усвояваща се кожа. Бърз и лесен начин да удобрите тъмни пигментни точки и отстраните на есента по-бавното отливане на кожата.

Начин №2: Цветен УТЕЩО

Парфюмиращо се обогащане на кожата е нещо, което ние винаги го харесваме и добре ни служи. За да постигнете по-лесно растително-ориентирано притежание по отношение на есенната зрялост, можете да пробвате състави, от които има и снощи и масло за тяло. Те са съставени от натурални масла, бисабол и масла от семки за да защитят кожата от изсушаването. Те също така съдържат мазнини пълни на антиоксиданти и боръти на противоокислители, които помагат да запазите атрактивността на кожата и да устраните макуларните повреди, създадени от продължително топлината и излишна светлина.

Начин №3: Анти-Стареене Серум

В случай че вашата кожа е изключително изтощена – какво повече богатство от анти-стареене серум. Серумът може да презумпа препоръчителното увлажняване, след като нанесете антицелулярно средство. Дали това е балсам, ласточка или шампоан, не е важно. Ключът е да използва