Трендовете на осемнацата за макияж

Осемнацата е източник на неповторима вълнуваща енергия! Има нещо свежо и удивително в нея, което трябва да използвате до пълна мера. Има нови тенденции и нови измисляния във всяка година, а в петия сезон 2019 година не се различава това. Ние ще ви покажем как се обикаля макияжа тази осемнаца.

Какво е хайлаут във макияжа?

Най-важното правило за макияжът в осемнацата е да мислите максимално изключително. Добре е да се правят размишления за акцентиране на една част от красотата ви и да покажете на света, какво представлявате. Това се нарича „хайлаут“ в макияжа. Това може да бъде по отношение на кора, очи, леко осветяване и пуснати късмети.

Кои цветове да изберете за осемнацата 2019 г.?

За да създадете актуален и стилен макияж в тази осемнаца, трябва да изберете правилните цветове. Присъстват различни цветове, които съчетават. Парчетата тени със златен вкус, сребърен и перла бели наситени от затъмнението украсяват нещата. Други натъквани цветове са олива, морска зелена, метален синьо и чакал. За най-доброто резултат можете да комбинирате наситените цветове за очи с наситени за кора праха и да ги комбинирате срещу един друг.

Матови прахове и глитъри за лице

В осемнацата вместо матовите прахове ще се гласи за глитъри за лице. Зеленият глас представлява най-важната част на макияжът за тази сезон. Осветяването трябва да бъде приложено на най-високите точки на лицето ви – дупещата част от главата и лицето. За да получите среден ефект и да смените цветовете на кожата, можете да използвате светли бронзери. Можете да използвате тези помощни прибори за да достигнете бързото почистване на лицето ви, а да последвате с глитъри накъсвания за да подчертаете нашата красота.

Златен вкус за очи

Коледата ще донесе още една променлива модна тенденция: светкавици вкус. Той може да може