Цветни мигли – горещи или не?

Цветните мигли имат добре зареждан моден разклон и много хора се опитват да допълнят своя внешен вид с тази противоречива тенденция. Вероятно имате високо артистично възбитие и се чудите дали цветните мигли са подходящи за вас. Отговорът може да бъде „и да и не“ в зависимост от околните ефекти, които очаквате да постигнете.

За тези, които все още не са сигурни дали да

Ако не сте сигурни дали да пробвате цветните мигли, това може да бъде добрата начална точка за вас, защото трябва да се прецени дали идеята ще бъде представена достатъчно ефектно или не. Първо и преди всичко, наистина следва да се придържате към близка цветова схема. Трябва да имате предвид, че цветовете ще бъдат по-силни и яръки, ако ги комбинирате, затова се препоръчва да изберете оттенки, които се допълват.

В случай че сте решили да предприемете риска и да се опитате да пробвате цветни мигли, трябва да имате предвид дали искате да добавяте гарнири за очите си, като оцветяване на вертикалните линии над или под очите си или използване на цветни прахове за дневен макияж. Това решение може да бъде подходящо за вас, ако искате да добавите вълнуващ ефект в безкрайни тонове.

За тез