Четири изненадващи приспособления за коса, които трябва да имате

unnamed-file.jpgИстинските любители на косата знаят колко голям е пазарът на продукти. Налични са продукти за всеки тип коса и за всеки проблем, в почти всеки аромат и цветова гама, и т.н. Има ли нещо, което може да ни изненада? Да. Много интересни и същевременно полезни приспособления за коса. По-долу представяме четири от най-удивителните приспособления, които всяка жена трябва да има.

No.1 Шнола за подстригване

Момичетата, които решават да си направят прическа с бретон знаят за това. Били сте на фризьор и бретонът вече блокира гледката, влиза в очите Ви и не искате да чувате за него. И отново искате да потърсите фризьор, който няма да Ви накара да му платите твърде много за две срязвания, за да се подкъси бретона. Какво, ако може да го направите сами? Невъзможно? Ще бъде нащърбено и неестетично? Няма да бъде, ако се сдобиете с инструмент, който да Ви помогне. CreaClips или Bango са шноли за коса, които позволяват за задържите бретона по такъв начин, че да бъде по-лесно да го подрежете или да го направите на етажи, без да се страхувате, че ще се нараните.

No.2 Инструмент за прическа каре

Искате да следвате пролетната мода и да имате естетична каре прическа, но не искате да режете дългата си коса, за която се борите да израсте от месеци? Шнолите за прическа каре са наистина популярни през последните месеци, благодарение на което за няколко минути може да си направите страхотно каре. Дългата шнола позволява да прихванете “излишното” количество коса и да го покриете отдолу така, че прическата да изглежда удобна и естествена.

No.3 Шноли за коса на вълни

Мечтаете си за свеж плажен вид, но нямате време или трябва да изпробвате всички странни начини и модерни продукти, които би трябвало да осигурят вълни? В помощ на не много дългата коса идват шнолите на Kevin Murphy. Копринено меките и тънки Texture.net ще позволят постигането на мечтаната стилистика по опростен начин. Само трябва да поставите шнолите върху мокра коса преди да си легнете и на сутринта ще се събудите с вълни в косата.

No.4 Лента за през нощта за естествен вълнист ефект

Мечтаете за Холивудски вълни, но нямате време или трябва да измъчвате косата си с високите температури на машата? Има приспособления, които ще накъдрят косата, докато спите. Невъзможно? Лентата Aurora Band е мек ластик за коса, създаден, за да я защитава по време на сън, и благодарение на него на сутринта се постига вълнист ефект, без никакви усилия. Само трябва да поставите лентата върху главата и да завъртите косата около нея, а след това да заспите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *