Набла – Фридоминейшън: Цветна космическа колекция

Набла е бренд по-добро познат на макияж-феновете в цялата светкавина. Основан през 2017 г. в Арлингтон, Англия от Денис Савори, Набла се превръща в силна волна в индустрията на макияжа. С голяма амбиция да надмине границите на представянето на красотата, Набла представя „Фридоминейшън“ – страхотна космическа приказка, пълна с цветно свръхсветло!

Фридоминейшън ни завърта в света на Набла. Всяка серия представя вариант на звездно и цветно мурашество: различни форми, текстури и цветове. Това има хилядолетия история в тука и със серията Набла покачва идеята на слобода и цвят. В конкретен вид това означава да се отдаде слабнение на лицето, да се освежи мурашеството и страстта и да се покаже интензивен цвят.

За да спрете представа, Набла представя цветна колекция на прахообразни хайлайтъри, пушъчни палети, глитър сърца, палео-сатени красиви сияния, очарователна палитра на очила Pony, пулти за очи и кисти за макияж.

Новото „Вич“ космическо пътешествие от Набла намира идеалното равновесие между изкуството и природата. Този разпоред стилизира като цифрови абстракции и създава йорайна хумористика, която бързо вдъхновява красота и свобода. Нямаме нужда да изискваме стил или вид, това е мястото, в което ние можем да бъдем сравнително независими и самостоятелни. Целта е да се използват индивидуалността и инициативата за издържане на баланс между италианската красота и технологията на бъдещето. Набла представя предизвикателството да се открие красотата в различните аспекти и да се използва един красив комбинаторен язик, който е с дух и със свободен дух.

За да се манифестира пълноценно този концепт, цветовете се дръскат с равномерност и тониране, модулирани така, че да посрещне поривите на свет и тен. Базовите цветове представляват ярките синьо-зелени очила (продуктът на Pony eyeshadow), причалната сатена палитра от