НАЙ-ДОБРЕ ПРОДАВАН! Маска за коса с кератин от Nanoil – най-добрият начин да се сдобиете с мечтаната коса

Кератинът е най-основният изграждащ елемент на косъма и най-скъпият протеин в света – жените по цял свят плащат големи суми за третирането на косата с кератин, което съживява, изглажда, подсилва и добавя блясък към кичурите. Този ценен протеин е от 65 до 90% от обема на косата и е като поддържащ елемент, който поддържа косъма във форма. Колкото по-малко кератин, толкова по-зле за косата. Ето защо Nanoil Keratin Hair Mask е най-добре продаваният – това е най-лесната процедура с кератин, която можете да извършите у дома и да получите добри резултати с всяка изминала седмица.

Nanoil – как действа маската за коса с кератин?

Кератинът е влакнест протеин и един от градивните елементи на човешкия косъм. Това се намира най-вече в кортекса и кутикула. Той съдържа високо съдържание на аминокиселини, включително сярна киселина (цистин, цистеин, глицин, аланин). Би трябвало да успеете да забележите кератиновия дефицит веднага, защото косата ще започне да изглежда много по-зле: скучна, чуплива, безжизнена, без блясък.

Този основен протеин влияе силно върху структурата и съответно върху външния вид. Той уплътнява, укрепва, разкрасява и придава блясък. Кератинът лекува косата, която е повредена заради:

  • редовно боядисване или изрусяване
  • неправилни продукти за грижа за косата
  • изсушаване на косата със сешоар
  • прекомерно излагане на слънце

Nanoil маска за коса с кератин

Забележка!

Повредата в структурата на косъма главно се дължи на загубата на кератинови молекули. Продуктите за коса, коита са богати на хидролизиран кератин – най-добрата форма на кератин, най-лесно проникват в дълбоките слоеве на косата.

Как действа Nanoil Keratin Hair Mask?

Тя идеално възстановява и разкрасява. Използвана веднъж на седмица, тази маска предотвратява уврежданията и защитава косата от вредните фактори. Какви са резултатите, за които можете да се надявате?

  • Кератиновото попълване и много по-силна коса.
  • По-добра устойчивост и подскокливост.
  • По-гладки кутикули (блясъкът е по-силен и външният вид – по-красив).
  • По-висока устойчивост на увреждания.
  • По-лесно стилизиране и сресване.
  • Увеличен обем на косата.
  • Без повече наелектризиране.

Nanoil Keratin Hair Mask – резултати

Можете да забележите резултати веднага. Маската от Nanoil най-вече разкрасява косата, защото кератинът е идеален за подсилване на блясъка. След време състоянието на кичурите е подобрено, както и: вътрешната структура на косъма е възстановена. Защо не третирате косата си с кератинова терапия у дома, която нежно, но и ефективно подпомага за възстановяването седмица след седмица? Постепенно променете към по-добро косата си като си вземете Nanoil Keratin Hair Mask. Отидете на www.nanoil.bg и се насладете на предимствата от персонализираната грижа за косата и кожата – вижте най-добре работещите маски за коса, естествени масла и продукти за грижа за кожата на лицето, които ще ви разкрасят по натурален начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *