Обпънете се от сексапилност с гъвкави устни! Как да ги напълним?

Пълните устни са засилен характеристика на момичетата с доста полово окачество. Не се очаква от вас да имате съвсем дълги устни. Не трябва да се губите в плановете за плътнеж на устните си. Но ако искате да направите най-малък плътен ефект можете да опитате някои добри практики и пиленти извършване на увреждания и сексуално окачество.

1. Увеличаване на доступността на колагена във вашите устни

Добавяне на повече колаген във вашата диета ще даде гъвкавина на вашите устни. Риба, морски продукти и говеждо са източници на колаген, но ако сте употребили добре против стареенето средства, може да ги прочетете допълнителна информация относно начините за реализиране на допълнителен колаген във вашето меню.

2. Увждане в правилната хидратация на устните си

Защото устните ви могат да се изсушат в моменти, е важно да имате на ум да ги хидратирате. Те могат да бъдат истощени по време на време, така че е важно често да ги постриждате. Използвайте глина със стойки добавки, за да задържете по-дълго йота. Всяка глина съдържа витамин Е и витамин С, които предпазват устните ви от оксидативно стресиране и поддържат влажността.

3. Обезсушаване с Хидратираща Глина

В последно време се появяват все повече хидратиращи глини, които дават момчетама и момичетата силни дълготрайни ефекти за гъвкави устни. Сред марките можете да намерите пластична глина, която има различни ингредиенти, включително мастилни маси и масла за подобряване на плътността, ингредиенти за борба с предишните увреждания, а също така плътен ефект. Те са прости за използване и дават бърз резултат.

4. Запълване с други материали

Освен тяхната влажност и колаген, други процедури могат да ви помогнат да получите пълни устни. Някои материали, които са достъпни за запълване на устните ви, са губ