7 причини да изберете Nanoil Hair Volume Enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer е иновативен подсилващ обема спрей и сме сигурни, че има много причини да се влюбите в него. В днешната статия ще ви представим ползите – научете повече за спрея, който увеличава обема в косата, доставяйки гъвкава фиксация и подхранване на кичурите!

nanoil hair volume enhancer

1. Nanoil Hair Volume Enhancer е високо ефективен

Кой продукт за повдигане от корените е най-високо оценен от потребителите? Спрете да търсите – ние знаем името! Nanoil Hair Volume Enhancer работи страхотно, добавяйки плътност и обем бързо.

2. Nanoil е полезен за кичурите!

Nanoil Hair Volume Enhancer е идеалният избор за всеки тип коса. Без значение дали имате тънки кичури с мазни корени и се опитвате да ги дарите с обем или те са гъсти, тежки и им трябва лекота – спреят от Nanoil ще се справи. Тъй като е лек, той действа дори при увредена, чувствителна коса. С други думи той е праймер за всеки!

3. Той е лек и не натоварва

Вече споменахме леката консистенция. Оказва се, че тя се среща рядко при подобни продукти. Повечето праймери за коса са пълни с масла или комедогенни силикони, които създават обем, но в същото време втвърдяват кичурите, карайки ги да изглеждат неестествено и плоско само след няколко часа. Тъй като Nanoil Hair Volume Enhancer не натежава на косата, можете да се наслаждавате на прекрасна и обемна прическа от сутрин до вечер!

4. Nanoil Hair Volume Enhancer е богат на хранителни вещества!

Доста необичайно за стилизиращ праймер, нали? Nanoil Hair Volume Enhancer съдържа 5 съставки, които гарантират подхранване, подсилване, възстановяване и защита за косата! Това е смес от вещества, които са нужни за растежа и красивия външен вид: кератин, пантенол, витамин В3 (ниацин), витамин Е и пшенични протеини.

5. Лесен е за използване

Nanoil Hair Volume Enhancer е изключително лесен за използване. Трябва само да намокрите косата и да нанесете от спрея или да го използвате върху измита, подсушена с кърпа коса преди сушене със сешоар и стилизиране с топлина. Готово! Този праймер повдига корените и ги задържа на едно място за много часове. Стилизацията издържа за дълго и няма нужда да се притеснявате от слепени кичури, които се получават често при традиционните лакове за коса.

спрей за по-обемна коса nanoil

6. Nanoil Hair Volume Enhancer е високо оценен

Това е първият стилизиращ праймер, който е спечелил сърцата на блогърите толкова бързо. Хиляди жени по целия свят използват Nanoil Hair Volume Enhancer и публикуват положителни ревюта. Дори фризьорите го препоръчват. На всичкото отгоре той е номер 1 в много онлайн класации с продукти. Най-добре продаваният спрей за увеличаване на обема!

7. Добро съотношение цена – качество

Това също е от значение! Когато погледнем за колко дълго стига една опаковка и какви страхотни резултати предоставя спреят, вярваме, че цената е разумна. Можете да се насладите на прекрасна и обемна прическа за много седмици! Убедете се сами: посетете www.nanoil.bg и се сдобийте с мечтания обем в косата – бързо и безпроблемно!