Make-Up Academie – Макияж Cosmetics от Bielenda

Make-up Academie от Bielenda е най-новата линия макияж козметика на разположение на потребителите за любителите на макияж. Ние имаме голяма гама от продукти, включително пера, пудри, бръмери, хайлайтери, есенции и прахов за макияж. Всички продукти от Make-Up Academie от Bielenda са двустранни и различни във всяко отношение, така че да могат да подарят на вашото лице естествения изглед и блестяща гладка повърхност. Даряват ви едновременно сиящ и пудрен блясък с добро хранене на забавни малки цветята на изразителността ви. Make-up Academie от Bielenda предлага голям избор от много цветове, текстури и формули, такива как крем за бартен, прах за макияж и лека блестяща сенка за очите.

Make-Up Academie – Super Fine Cosmetics

Make-up Academie предлага супер фина козметика, най-добрите продукти на разумна цена. Марката предлага невероятно миксирани матови и светли продукти, съчетани в идеално балансирано съчетание. Те са облечени във много място и имат много добри хидратации, които са създадени, за да предоставят гладко и блестящо чувство на кожата. Леката шестита е разработена, за да придаде яркост и матообразуващо действие визуално. Суперинтензивните хайлайтери, предоставени от Make-up Academie от Bielenda са предназначени да направят лицето ви да изглежда безукорно. Всеки продукт е характеризиран със сложни боядисвания, които са проектирани специално за да задоволят на всички вкусове и бюджети.

Make-Up Academie – Козметика с висока концентрация

Make-up Academie предлага висока концентрация на козметиката си, където всеки от продуктите е проектиран да има пределно минимален аромат. Те са концентрирани с различни видове на негативни иони и съдържат висок процент от самите себе си, за да подобрят и придадат яркост на лицето ви. Линията предлага висококачествена козметика, която според другите марки не се избавя през целия ден. Нейните прахове за макияж са готови бързо да надеждно и дълготрайно устойчивост, а и място предназначени за оставането на здр