Nanoil Keratin Hair Conditioner: много бързо възстановяване на увредената коса

Ако се опитвате да оформите хубава прическа и да добавите блясък на кичурите, но по някаква непонятна причина те пак изглеждат зле, то тогава трябва да направите дълбоко подхранваща процедура, а не само да разкрасявате. Има ли начин да подсилите чупливите кичури бързо? Със сигурност има!

най-добрия балсам за увредена коса Nanoil

Просто си вземете правилните продукти за грижа за косата и разбира се, намалете използването на преса за коса, както и други стилизиращи инструменти. Научете повече за балсама Nanoil, който е обогатен с течен кератин – този нов продукт ще успее да възстанови увредената и суха коса по-бързо отколкото си мислите.

Кератин за коса от Nanoil. Как работи?

Добавеният кератин към този двуфазен балсам е лек и доставя невероятни резултати: няма проблем да проникне във вътрешността и да поправи увреждането. Тъй като са хидролизирани, кератиновите молекули, използвани в балсама Nanoil са по-малки от нормалните. Това е причината този продукт за грижа за косата да успява да подхрани и попълни празнините в структурата на косъма по-добре. И това е най-важното, тъй като на увредената коса й липсва основния изграждащ елемент – кератинът. Имайки това предвид, ясно е, че няма по-добра съставка за ефективно възстановяване на изтощената и увредена коса.

Балсам с кератин от Nanoil. Съставки и ефекти

Nanoil е наличен като двуфазен лек спрей за коса, в който има повече от голяма порция кератин, тъй като той съдържа рициново масло, растителни екстракти и провитамин B5. Последната съставка играе огромна роля за поддържането на кичурите здрави и красиви. Протеините, които се извличат от растенията, отговарят за подсилване и хидратиране на косите, предотвратява увреждане и прави косата устойчива на градско замърсяване и други вреди. Рициновото масло осигурява мекота и блясък на кичурите. Накрая, кератинът се справя с възстановяването на косата в дълбочина.

Балсам с кератин от Nanoil. Как трябва да го използвате?

Тази козметика може да се използва по 3 начина. Благодарение на това, кичурите са снабдени с подкрепа и защита. Използвайте двуфазния балсам от Nanoil:

1. върху влажна коса след измиване

По този начин позволявате на кератина да проникне в косъма по-надълбоко (бележка: косата абсорбира повече хранителни вещества, когато е мокра). Тази техника на нанасяне осигурява по-дълбоко възстановяване на кичурите.

2. върху суха коса по всяко време на деня

Така можете мигновено да подобрите външния вид на косата си и да подсилите устойчивостта й срещу увреждане. Напръскайте косата с балсама и вижте невероятния резултат.

3. върху суха коса преди стилизиране

Преди да започнете да оформяте косата на кок, плитка или романтични къдрици, използвайте балсама с кератин Nanoil, за да улесните стилизирането. Можете да очаквате косата ви да стане по-гладка и бляскава.

Балсам с кератин от Nanoil. Ефекти

  • Разкрасява косата веднага.
  • Възстановява и поправя накъсания косъм (попълва го с кератин)
  • Подсилва блясъка, помага за стилизирането, укротява кичурите.
  • Осигурява защита от увреждане.
  • Подсилва дори и много увредената коса.
  • Създава защитен слой върху косъма.
  • Прави косата по-лесна за разресване, не причинява заплитане.

Балсам с кератин от Nanoil. Ревюта

Този двуфазен балсам с кератин работи точно, както е описано – просто идеално. Според потребителите, това е един от най-добрите спрейове балсами, които са имали възможността да тестват, което значи, че Nanoil Keratin Hair Conditioner е чудесен цялостен продукт, който помага при всякаква нужда. Тъй като е ефективен, той стига за дълго време и не натежава на кичурите. Не е изненадващо, че този балсам от Nanoil получава само позитивни отзиви.

шампоан кератин за коса Nanoil

Балсам с кератин от Nanoil. Как да се сдобиете с него?

Най-лесният начин да си вземете оригиналния Nanoil Keratin Hair Conditioner е като посетите официалния онлайн магазин [nanoil.bg]. Там можете да откриете всички продукти за грижа за косата, които брандът предлага. Ако се интересувате от процедури с кератин, можете да опитате и маската за коса с кератин и кератиновия мицеларен шампоан. Преоткрийте света на красивата коса днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *