Популярен тест за спирали. Кои от тях наистина работят?

Спиралите са едни от най-популярните продукти за грим. Във всяка дрогерия можете да намерите огромно разнообразие от тях. Нещо повече, практически всяка марка за козметика вече е пуснала своя версия на „перфектната“ спирала. Оказва се, че нашият голям тест е идентифицирал само 4 продукта, които изглежда изпълняват задачата си. Струва си да ги опознаете по-добре!

Кои спирали участваха в теста?

Големият тест на популярните спирали включваше повечето марки и популярни избори. Освен това, за да определим първите четири шампиона, взехме предвид следните фактори:

  • издръжливостта на спиралата по отношение на лющене, ронене и размазване,
  • четката на продукта – най-вече по отношение на формата,
  • формулата на продукта и дали съдържа съставки, които естествено подхранват миглите.

Разбира се, изборът не беше от най-лесните. Много от козметиката със сигурност представлява интерес за жените. Победителите в следващата класация обаче заслужават бурни аплодисменти!

ТОП 4 спирали, които могат да отговорят на очакванията дори и на най-взискателните жени!

Жените имат големи очаквания, когато става дума за спирали. Това обаче не е изненадващо. Тези продукти са от огромна ценност, така че жените имат право да бъдат изключително взискателни в този случай.

Така че нека се запознаем с ТОП 4 спирали, които отговарят на тези съвременни изисквания!

1. Спирала Nanolash

naĭ-dobrata spirala za migli

Почетното първо място е за спиралата Nanolash. Това е продукт с първокласно качество, който теоретично е непобедим – поне според мненията на потребителите, публикувани онлайн. В началото си струва да се отбележи, че положителните отзиви се отнасят и за двата варианта на продукта, т.е.

Спиралата Nanolash е дълготраен продукт. Потребителите не трябва да се борят с остатъците от продукта или лющенето и от миглите. Заслужава да се отбележи също, че спиралата Nanolash не се размазва при контакт с влага.

Уникалната четка е допълнително предимство на този продукт. Създадена е така, че да може лесно да достига дори до най-късите мигли в ъгълчетата на очите. Перфектната форма върви ръка за ръка с висококачествения силикон, от който е изработена. Това позволява да покриете миглите с продукта равномерно, без да се притеснявате от слепването им.

2. Спирала Lashcode

Удължаващата и уплътняваща спирала Lashcode също се оказа един от най-добрите продукти в класацията. Това е продукт, който от пускането си на пазара спечели голямо признание в очите на повечето жени.

Ако искаме да опишем тази спирала с най-прости думи, можем да кажем, че тя се отличава със своите:

  • издръжливост – спиралата Lashcode не се лющи и не се рони при носене, продуктът също не се размазва при контакт с вода, въпреки че не е напълно водоустойчив;
  • идеално оформена четка от силикон, която разделя прецизно миглите.

Спиралата Lashcode също е един от най-добрите продукти за ежедневен грим за мигли.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume е спирала със сгъстяващи свойства. Това е продукт, който също заслужава да заеме почетното място в класацията на най-добрите спирали. На първо място, трябва да знаете, че тази спирала се предлага в различни цветове. Освен това е много издръжлива. Не се изтрива и не се рони при носене. Въпреки това е по-добре да не я носите в сауната, тъй като започва да се размазва при контакт с влага.

Що се отнася до четката, тя е съвсем стандартна. Не може да се каже, че затруднява апликацията, но от друга страна не я улеснява особено.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume също е един от най-добрите продукти за грим за мигли. Това е още една уплътняваща спирала, която повдига миглите и придава обем от корена до върховете. Факт е обаче, че потребителите изразяват опасения относно издръжливостта на продукта. В случай на някои потребители, той започна да се лющи в края на деня, когато премахват грима си.

Не може да се отрече обаче, че спиралата Maxi Lash So Volume идва с доста добре оформена четка. Косъмчетата са твърди и гъсти, което ви позволява да разделите миглите добре. Трябва да запомните, че спиралата има доста водниста консистенция, така че отнема малко повече време, за да изсъхне.

Обобщение на класирането

Вариантите на спиралите са почти безкрайни. Само някои от тях обаче наистина ще могат да осигурят оптимални резултати. Струва си да обърнете специално внимание на спиралата Nanolash. Това със сигурност е продукт, който се отличава от останалите.

Жените трябва да запомнят, че правилната спирала може да им помогне да постигнат желаните резултати. Поради тази причина си струва да я избират с голяма осъзнатост и внимание. В резултат гримирането на миглите вече няма да бъде трудно или досадно!