tips Вземете мощни съвети за кожна грижа след като сте загубили много килограми

Вие успяхте да постигнете целите си и да загубите много килограми. Това може да бъде задължително емоционално възнаграждане и да ви подпомогне в източник Усъвършенстване. Когато сте загубили килограми, първото, което трябва да помните е, че вашата кожа може да се промени. Дори и да имате желание да изсветите с новия си вид, друго е да го пазите правилно. В тази статия ще ви дадем най-добрите съвети за да пазите кожата си здрава и щадящо след като сте загубили килограми.

1. Увеличете потиворазбиращото използване на вода

Нормалното използване на вода е важно в всеки тип проучване на кожата. Когато сте загубили килограми, максималното увеличаване на потиворазбиращото използване на вода може да помогне. Водата пренесе по-голямо влага във вашата кожа, правейки я по-гладка, по-мека и по-еластична. Кожата, която тече повече влага е изключително естествено.

2. Питане за запазване на балансът на PH

Простото добавяне на вода не е достатъчно, за да се пази кожата здрава. За пълна защита към горните склонности, трябва да определите правилния баланс на PH. Умереното използване на йодни (небольши количества) прясноводни с ниско PH ще даде допълнителна гаранция, че ще се пази вашата кожа излъчваща светлина. Запазването на баланса ще ви помогне да пълните празното място (така наречено) между нормалния кожен цикъл и PH нивото.

3. Използвайте ортозащитни и защитни формули

Тялото ви заслужава ортозащита. Кремовете с ортозащитни и защитни формули са неотъмновим за защита на кожата ви и реалистичните пор, които могат да се развият след загубата на килограми. Използването на такъв крем може да ви подпомогне да поддържате здравословна кожа и да не страдате от такива пори или други проблеми, причинени от sem-retm отслабване, като загуба на тегло и еластичност.

4