6 регенериращи продукта за коса за 2016

unnamed-file.jpgГрижата за косата е една от основните дейности в ежедневневието на всяка жена. Не е учудващо, че пазарът на грижа за коса и продукти за стилизиране се разраства толкова динамично и всеки месец в магазините се появяват нови козметични продукти. Ето и шест новости от началото на годината за грижата за косата.

Living Proof Night Cap – нощен серум

Нощният серум за коса Living Proof Night Cap е продукт със сълни регенериращи свойства, който ще подхрани и подсили косата, докато спите. Косата ни може да бъде увреждана всеки ден, а сложните процедури за възстановяване са скъпи и отнемат много време. Living Proof Night Cap Serum придава жизненост, блясък и мекота на увредената коса, и всичко това е благодарение на регенериращите съставки.

L’biotica Professional Therapy – козметична линия

L’biotica Professional Therapy опеделена от Volume series е козметика за подхранване на косата с LightCoplx формула и естествен екстракт от розмарин. Продуктите на Volume L’biotic имат двойно действие – правят косата по-светла и със забележим обем, докато регенериращите свойства действат върху тези части от косата, които имат нужда от подхранване.

Nivea Repair & Targeted – шампоан и балсам

Новата линия от подхранващи продукти на Nivea използва интелигентна технология KERADETECT™. Козметиката Nivea Repair & Targeted Care подсилва и възстановява косата, без да я утежнява. Комбинира масло от макадамия, Euceritu® и Nutri-Essence.

Bioelixire Macadamia and Collagen – маска за коса

Bioelixire комбинира в своите продукти ценните свойства на масло от макадамия и естествен колаген, които заедно регенерират много добре силно увредената коса. Маската за коса се състои от екстракт от бамбук, който допълнително овлажнява кичурите.

Pantene Expert Age Defy – козметична линия

Pantene отговаря на нуждите на хората над 40 години, чиято коса е станала по-тънка и по-слаба. Pantene Expert Age Defy е комплекс от съставки, които подмладяват структурата на косата и елиминират проблеми като: чуплива коса, цъфтежи, накъдряне на косата, матов цвят и тънка коса.

Rene Furterer Absolue Keratine – маска за коса

Rene Furterer представя силно регенерираща маска за коса, която е съставена само от растителен кератин. Absolue Keratine е маска за коса за изключително суха, увредена и изтощена от стилисти коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *