Класация на комплекти за домашно удължаване на мигли от популярни марки

DYI клъстерните мигли изглеждат много по-естествено от другите изкуствени мигли. Предимството им е, че се нанасят много по-лесно. За прилагането на този метод е най-добре да изберете готов комплект за домашно удължаване на мигли. Освен клъстерните мигли, той ще включва и други необходими неща за нанасянето им. Предлагаме ви класация на стартови комплекти за домашно удължаване на мигли от популярни марки, които ви позволяват да извършите оформянето за по-малко от 15 минути.

класация на комплекти за удължаване на мигли у дома

Класация на стартови комплекти за домашно удължаване на мигли

От известно време в социалните медии се наблюдава тенденция за DYI удължаване на мигли. Тя включва поставяне на изкуствени мигли не отгоре, а отдолу на естествените мигли. По този начин те се забелязват много по-малко, а самото нанасяне е по-лесно. Това е идеално за жени, които искат да имат изразен поглед, но искат да избегнат претоварването на окото.

DYI миглите могат да бъдат закупени в готови комплекти, което със сигурност е най-добрият вариант за нанасяне за първи път. Това е така, защото не е необходимо да купувате нищо допълнително, а и такива комплекти обикновено се предлагат с инструкции, което улеснява целия процес на оформяне.

Висококачествените клъстерни мигли създават толкова естествен ефект, че често е трудно да се забележи, че някой всъщност ги носи. За да изглежда оформянето толкова добре, е необходимо да изберете правилния комплект, а също и да нанасяте миглите правилно.

Как да намерите мигли, които ще осигурят съвършен ефект? Когато се опитвате да изберете клъстерни мигли, със сигурност си заслужава да хвърлите един поглед на класацията на най-добрите комплекти за удължаване на мигли, която включва продукти от най-добрите марки. Тяхното качество ще отговори на очакванията дори на най-взискателните почитатели на оформянето на мигли. Сред тях има професионален комплект за удължаване на мигли от Nanolash, както и продукти на марки като KISS, Glamnetic, Ardell и Tatti Lashes.

Комплекти за удължаване на мигли в домашни условия, които си струва да бъдат разгледани – ТОП 8

Въпреки факта, че DYI изкуствените мигли са все още е относителна новост, много козметични марки ги предлагат в своята гама. Сред тях има и такива, които се ценят от професионалистите. Остава въпросът кой от тези комплекти да изберете, за да постигнете впечатляващи резултати, без същевременно да плащате прекалено много.

Следващата класация включва общо 8 продукта, които са високо ценени сред жените. Всеки комплект има своите предимства и недостатъци, които си струва да бъдат анализирани, като ги разгледате по-отблизо.

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

 Клъстерни мигли за нанасяне в домашни условия - Стартов комплект

DIY Eyelash Extensions Starter Kit е вирален продукт, оценен от много инфлуенсъри. Продуктът е от марката Nanolash.

Комплектът включва:

  • 36 клъстера мигли с три дължини – 10, 12 и 14 мм и 8 стила (включително HEARTBREAKER, DIVINE, FLIRTY и CHARM).
  • лепило – продукт, необходим за поставянето на миглите (5 ml)
  • фиксатор – продукт, необходим за защита на готовия вид (5 ml)
  • апликатор – перфектно оформени пинсети
  • отстраняващ продукт – продукт, който улеснява премахването на миглите (5 ml)

Nanolash твърди, че поставянето на тези мигли отнема само 10 минути. Анализирайки мненията на предишни потребители, може да се заключи, че това е действително така. Доколко лесно се нанасят, можете да видите и на клипчетата, публикувани от популярни инфлуенсъри, които вече са решили да ги тестват.

Клъстерните мигли трябва да се нанесат равномерно под истинските мигли, на около 1 мм от основата на миглите. Лесното нанасяне до голяма степен се дължи на факта, че миглите са много меки, а включеният апликатор има сензационна форма. Консистенцията на лепилото също заслужава внимание, тъй като е много приятна, така че нищо не се замърсява и не се разтича, когато оформяте миглите си.

Всеки стартов комплект от Nanolash съдържа цели 36 клъстерни мигли. Това е достатъчно за 4 до 6 приложения. Когато се нанасят правилно, изкуствените мигли могат да издържат около 7 дни върху очите. Някои жени пишат в отзивите си, че трайността на миглите им е била дори по-добра и миглите изобщо не са се деформирали.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Това е още един комплект за самостоятелно оформяне на мигли. Състои се от клъстерни мигли, както и от лепило, което трябва да гарантира трайността на нанасянето. Комплектът включва също апликатор и препарат за премахване на мигли. Така че има всичко, от което се нуждаете.

Още от пръв поглед можете да се убедите, че включеният в комплекта апликатор е с перфектна форма. За съжаление, изработката на самите клъстери мигли оставя много да се желае. Те са почти еднакви и освен че се различават по дължина, изобщо не се различават една от друга.

Предимството на комплекта от Ardell със сигурност е, че миглите могат да се поставят за 10-15 минути. Това важи и за онези жени, които имат малко опит с този метод.

3. KISS Falscara Starter Kit

Третият комплект за DYI удължаване на мигли е много популярен продукт от KISS.

Falscara Sta rter Kit съдържа 2 x 5 клъстера мигли и включва:

  • BOND (за нанасяне на миглите)
  • SEAL (за фиксиране на оформянето)
  • апликатор (който улеснява поставянето на клъстерите и притискането им върху естествените мигли)

В информацията за този комплект можете да откриете, че при правилно нанасяне миглите, предлагани от марката KISS могат лесно да издържат до 10 дни без прекъсване. Въпреки това много жени забелязват факта, че е необходимо да ги подсигурят през нощта със специален продукт – OVERNIGHTER Long Wear Sealer. Големият недостатък за тях обаче е, че стартовият комплект за удължаване на мигли от Kiss не се предлага с него.

Освен това клъстерните мигли от Falscara Starter Kit са за многократна употреба. Те трябва да осигурят до 3 приложения. Въпреки това, поради липсата на препарат за премахване, може да е трудно да ги отстраните толкова внимателно, че да не се деформират.

4. Velour-Xtensions Kit

Това е един доста интересен вариант. Особено за жените, които редовно поставят изкуствени мигли. Причината е, че Velour-Xtensions Kit за домашно удължаване на мигли може да бъде поръчан на уебсайта на марката като еднократна покупка, но има и опция за поръчване на мигли като абонамент.

Velour-Xtensions Kit на Velour Beauty е стартов комплект за домашно удължаване на мигли, който съдържа само 12 клъстера мигли. Това е повече, отколкото получавате в комплекта от Kiss, макар но си е малко. Особено в сравнение със DIY Eyelash Extensions Starter Kit от Nanolash, който се предлага с 36 клъстера мигли.

Velour-Xtensions Kit съдържа мигли с три дължини – 10, 12 и 14 мм. Има по 4 броя от всеки размер, а комплектът включва апликатор и малко лепило. Това със сигурност е прилична оферта, макар че жените, които обичат да създават различни стилове, може да имат проблем с факта, че миглите не се предлагат в повече варианти и няма избор на форма на миглите или тип извивка.

5. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Tatti Lashes е уважавана марка, разпознаваема от широк кръг почитатели на красивия грим. Повечето от нейните продукти и аксесоари отговарят на очакванията дори на най-взискателните потребители. Invisi-Lash Kit е продукт, който също получава изключително положителни отзиви.

Това е професионален комплект за удължаване на мигли с клъстерни мигли, който се предлага с черни или прозрачни ленти. На всичкото отгоре можете да избирате от няколко форми на миглите.
Налични са 7 различни стила, което ви дава много възможности за грим. Миглите се характеризират с отлично качество, което вероятно е причината за високата им цена. Със сигурност не всяка жена може да похарчи толкова много пари за мигли.

В допълнение към тях комплектът на Tatti Lashes включва:

  • Invisi-Lash Bond
  • Seal Glue
  • апликатор
  • малка четка.

Като се има предвид високата цена на комплекта, за много жени е изненадващо, че в него липсва препарат за премахване на мигли.

6. Glamnetic Lash Extension Kit

Марката Glamnetic също предлага различни размери и стилове клъстерни мигли, от които да избирате. Lash Extension Kit е красиво опакован и в допълнение към клъстерните мигли включва също така лепило, фиксатор и апликатор. В единия си край той наподобява пинсета, а в другия завършва с малък гребен.

Подобно на марката Nanolash, Glamnetic е включила в комплекта си и препарат за премахване на мигли. Това е огромно предимство за жените, които се грижат DYI миглите им да са не само лесни за нанасяне, но и за премахване. С този комплект миглите също трябва да издържат дълго време – максималната продължителност е 5 дни.

Що се отнася до отзивите относно външния вид на миглите, те не са толкова положителни. Много потребители смятат, че не изглеждат много естествено. Това може да се забележи и като се гледат клипчета в IG или TikTok, където този комплект се оценява.

7. Amorlashes QuickLash Starter Kit

Тези DYI клъстерни мигли се предлагат от британската марка Amor Lashes. Възможно е да ги закупите в комплект с дължини 10, 12 или 14 мм. Можете също така да изберете опцията с клъстерни мигли със смесени дължини.

В допълнение към тях комплектът включва:

  • QuickLash Black Bond (лепило) 
  • QuickLash SuperStay (фиксиране и запечатване)
  • QuickLash Remover
  • QuickLash Applicator

Според твърденията на производителя тези мигли могат да се носят до 7 дни. Това обаче до голяма степен зависи от начина на нанасяне. А то може да отнеме около 15 минути.

8. Lashify Starter Kit

Последният комплект в класацията е истинско бижу. За съжаление, в сравнение с предишните 7, той се предлага на много по-висока цена. Някои жени със сигурност няма да могат да си го позволят. Тези, които не се интересуват много от високата цена, ще останат доста доволни от него. Това е така, защото Lashify Starter Kit за домашно удължаване на мигли се отличава с високо качество.

Марката се е погрижила клъстерите мигли, заедно с апликатора и необходимите продукти за нанасяне, да се предлагат в удобна кутия с огледало. Лесно можете да вземете такъв комплект със себе си, дори когато пътувате. Вътре обаче има само 10 клъстера мигли, което, като се има предвид толкова високата цена, може да бъде разочароващо. Вероятно повечето жени ще изразходват това количество мигли за едно нанасяне.

Клъстерите от Lashify трябва да издържат около 3-5 дни. В това отношение те със сигурност не са най-добрите в тази класация. За сравнение, DYI миглите от Nanolash спокойно издържат една седмица.

Класация на комплекти за удължаване на мигли – обобщение

Изборът на най-добрия комплект за удължаване на мигли може да се окаже доста труден. Особено за жените, които нямат опит в тази област и дори не знаят на какво да обърнат най-голямо внимание при избора му. Със сигурност е добре да се вземе предвид качеството на миглите, както и времето и удобството за нанасяне. Броят на клъстерите мигли, възможността за избор на формата им, удобството на апликатора и не на последно място цената също са важни аспекти.

След анализ на всеки от тези фактори може да се заключи, че комплектът за домашно удължаване на мигли от Nanolash ще бъде много добър избор. DIY Eyelash Extensions Starter Kit ви дава възможност да създадете нов стил мигли за по-малко от 10 минути, който може да издържи до седмица в идеално състояние. Освен това комплектът от Nanolash включва цели 36 клъстера мигли, което позволява повече приложения в сравнение с другите комплекти в класацията.

Изборът на DYI мигли е изключително индивидуален въпрос. Всяка жена е различна и клъстерните мигли трябва да бъдат съобразени с гъстотата, дължината и вида на извивката на естествените мигли. Разбира се, важни са и очакваните ефекти от грима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *