Color Minded Sulfate Free – Шампоан за Суха коса

Боядисването на косата винаги носи определен риск за увреждане на косата, без значение колко хубава е боята и колко подхранващи съставки ще имат продуктите, които ще използвате след това. С времето косата става матова и губи своя свеж цвят в естествен процес на прочистване на пигментацията. Да се справят с тези проблеми искат Bumble and Bumble със своя Color Minded Sulfate Free Shampoo. Какво предлагат Bumble and Bumble? Какви са свойствата на Color Minded Sulfate Free Shampoo?bumble-and-bumble.jpg

Color Minded Sulfate Free Shampoo е основна козметика за грижа за косата без сулфати. Сулфатите в голяма степен изсушават косата, а това се избягва, затова козметиката на Bumble and Bumble няма опасни съставки. Благодарение на тази формула, шампоанът нежно измива сухата коса и гарантира едновременно естествено балансиране на pH на скалпа и косата.

Color Minded Sulfate Free Shampoo от Bumble and Bumble подпомага боите и подобрява техните свойства. Когато косата се боядисва, особено с интензивни цветове, е ценно да се инвестира в продукт, който ефективно ще задържи ефекта и цветът ще бъде по-свеж за по-дълго време. Bumble and Bumble прилагат във всичките си продукти от тази линия комплексна технология на Colour Protection (предпазване на цвета), която гарантира успешно боядисване и дълготраен цвят.

При използването на Color Minded Sulfate Free Shampoo – но и при други продукти от тази линия, например, балсам, стилизатор и балсам с УВ филтър – ние осигуряваме коса със здравословен блясък. Благодарение на два полимера, които стягат структурата на косата, може да избегнете обезцветяване, загуба на цвят или матиране. Шампоанът на Bumble and Bumble създава продпазващ филм върху косата, който предотвратява измиването на цвета, но и овлажнява и усилено подхранва кутикулите на космите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *