Организация и съхранение на грим

Добре подредената работна зона в банята, фокусирана върху грима, е ключът към лесна и успешна рутинна красота. Искате ли да разберете как да организирате и съхраните своя грим по най-подходящия начин? Ако отговорът е да, това е статията за Вас!

Личният ви стил е важен

Съхранението и организацията на грима могат да зависят от много фактори, включително обема на вашата колекция, пространството, с което разполагате, и вашата лична предпочитания по отношение на видимостта на продуктите. Някои хора предпочитат да съхраняват своя грим в затворени контейнери или чекмеджета, докато други предпочитат всичко да е изложено, за да могат лесно да видят и достъпят всичко.

Грим и поръчка

Ето някои инструменти и решения, които ще трябва да узнаете за съхранение на грим и организация:

  • Дървени предмети

  • Гримът може да се съхранява в многофункционални дървени префиксы, предназначени за отделни продукти или цялата Ви колекция.

  • Кутии

  • Голямата гримна колекция би била лесна за съхранение и организация, ако разполагаме с вместителни и конформистки чекмеджета, проектирани специално за него.

  • Подвижни колички

  • Подвижните колички са универсално средство за съхранение, което е идеално за голям грим. Те имат много нива и простор за продукти от всякаква форма и размер.

Какво да съхранявам?

Различните видове грим са разработени за съхранение при различни условия. Всякакви продукти, изложени на светлина и висока температура, трябва да бъдат избягвани. Затова винаги е добра идея да съхранявате своя грим на тъмно, хладно място.

Къде да съхранявам?

Если Ви е важно да поддържате върху грима, къде тоалетка за грим е добра идея. Тя дава достатъчно пространство, за да подредите и съхраните всички продукти в тяхната пълна красота, докато същевременно осигурява лесен достъп до тях. Поставянето на грим акцентни контейнери на тия си , продуктите ви различни големини допълнителна разнообразие.

Поддържане на организацията

Гримът, който е правилно организиран и съхранен, ще бъде по-лесно да бъде поддържан в добра форма. Много е важно редовно да почиствате пространството си за съхранение и да проверявате срока на годност на продуктите си.

Заключение

Лесно е да съхраните своя грим, като използвате правилните съхранение и организация. Тези методи ще помогнат не само за поддържане на пространството си тънко, но и за процеса по приложение на грим по-бързо и по-ефективно. За да се насладите на идеалната организация на грима, разберете какво най-добре отговаря на Вашите нужни и извършете подходящите промени в съхранението на грима!