Престижна тенденция за храбрите – Цветни патрони изрязани в къса коса

С настъпването на хладното време, грим и цветната почерка става все по-модно. От розови и пурпурни коси до интензивен грим с цветни акценти, парикмахерите не могат да спират да създават нови интересни стилове и лукове. Една от най-острите тенденции в тази година е цветните патрони, изрязани в къса коса. Тази престижна тенденция е идеална за храбрите, пощадии и аудаъра.

Как да постигнете тази тенденция

Стила и тенденцията с изрязаните патрони е предназначена в първоначално до средно-къси коси. Един предимство на кратката дължина на косата е, че можете да си създадете много дребни детайла, които се допълват прекрасно с изрязаните патрони. Ако животът ви предпочита по-дългите коси, вие все пак можете да го натрупате в устойчив боб, за да създадете прекрасни патрони.

Най-важното е да изберете цветовете, които искате да преразложите. Цветовете, които предлагаме, са контрастни, като черно и бяло, фиолетово и розово, жълто и голубо. Комбинирайте колкото искате цветове и създайте уникален грим по свой вкус.

След като изберете цветовете, парикмахерът ще трябва да изряза патроните на вашата коса. Той или тя ще използват четки за изрязване на дъна и да грижат за равност на патроните. Ако желаете джъстови крачета, които не са прекалено дълги и изключително кратки, препоръчваме да изберете коса на дълчина около до ламана. Процесът за изрязването може да отнеме като и по-малко от една часа, така че готовите да се радвате и да се върнете дома щастливи.

Подходящи продукти за поддържане на стила

За да подхранете пълноценно косата си и да я поддържате в тенденция, е важно и продуктите, които използвате. Започвайки с шампоаното, трябва да се отбележат хидратация и блясъка. За хидратация и еластичност, използвайте олио, маски за коса или балсами, к