Обсъждаме проблемата: интензивният излъчван син светлинен спектър и неговото въздействие върху нашата кожа

Днес намираме се на света на технологиите и пространството, в което живеем, дава ни достъп до истинско феноменално количество излъчван светлина. Ние сме станали светлинен отсяващи животни и излъчването върху нашата кожа причинява сериозни психически и физически проблеми. Най-несъмнително, интензивните излъчващи син светлинен спектър устройства, включително продуктите за дистанционно управление, приложения и мултимедийни устройства, имат значително въздействие върху нашата кожа. Има по-широк цвятов спектър излъчван светлина, и ние ще разгледаме този тематичен спектър от близко.

Чрез мозъка до кожата

Нашият мозък постоянно получава информация от нашите глаза и други органи на чувствата. Той изпитва и избрани данни на основата на нашата връзка със светлината. Важното е да се има предвид, че близо до половината от върховете на мозъкът ни е и присъствието на биоритми. Те следят хронобиологичните процеси и модели в животния и потребителите на технологии, обменвайки съобщения и данни, и съставят системата за забавяне и поддържане на биоритмите на животните. Всеки от нашите биоритми е подходящ само за дадено време на денонощието. Началото и краят на Третия мускул дава силно въздействие върху нашият мозък, давайки ни по-добра съвместимост на множество процеси. И тази усмивка залява толкова неочаквано, че трябва да забележим, когато откриваме указания за това какво трябва да правим.

Въздействието на син светлинен спектър върху нашата кожа

Неведнъж нашият мозък приема информация от излъчвания син светлинен спектър от устройствата, неговото въздействие идва в директен контакт с нашите чувства. При това синия свет има различно въздействие върху кожата ни. За първо, точно така както и инфракрасен свет, си