ДИЙ ЙОУ СКРАБОВЕ – Рецепти за Изключително Красиви Крака

Дий Йоу скрабовете са богата и най-добрият начин да се грижим за обезщетените от хидратирани части на нашия кожен покрит. Не върви за маникюр или разслабяващ вана, оставят нашите крака вкрайно освежени и красиви.

Скрабовете за крака ни позволяват да премахнем мъртвата кожа, да смятаме маски и да надигнем всяка и част от стъпалото и петната ни. Един от най-добрите начини за това е да се изпозлва собственоръчно скраб, като си правим малки промени и дори да добавим някои ефективни добавки, така че да се прави на нашето конкретно коже стимулация. Краката ни са най-отчаяните и невероятни части на нашето тяло – им ни се прави нещо повече почистване?

Защо Скрабовете За Крака?

Скрабовете за крака са също важни и ефективни за тялото, колкото и масажите или анти-стресърните бани. Защо?

  • Грижата за тялото: Унищожаване на мъртвата кожа и придава на краката фирмен вид, като минимизира апеарантните им намаления.
  • Поддържане на коприното: Ще се намали процесът на хидратиране, предизвикван от постоянно пъхкане на краката, което ни помага да си съхраним силната и гладката кожа на стъпалото.
  • Смята на удължаването на кървавото действие: Скрабовете за крака са подходящи и успешни при удължаването на кръвоносното действие на краката, защото подправят имунната система и подцеляват мускулите по този дел на тялото.
  • Висок ръст на ендорфините: Ще даде нашите крака по-мъки и гладки кожи, защото ще стимулира ендорфините и ще подтикне имунната система. Това е особено полезно, когато се посещава салон за красота или почистване на тялото.

Как Да Си Направим Собствен ДИЙ ЙОУ Скраб За Крака

Най-добрата процедура при създаването на скраб за крака е да се добавят ингредиенти, съответно на вида на кожата и нуждата от почистване или хидратиране. Предстои да мислим кр