ДИЙ УЛТРА МАСКИ ЗА ЛИЦЕ: ДОМАШНО ПРИГОТВЯНЕ ОТ ДОВОЛИН ГРИЖИ ЗА ВАШЕТО ЛИЦЕ: ЧЕСНОВО И АКТИВИРАН ВЪГЛЕН

Самостоятелно приготвените ултра маски за лице са една от най-простите, бързи и достъпни начини да поддържате красотата на кожата ви. Както и за да постигнете най-добрите резултати, трябва да се спазва някои прости правила. Винаги трябва да използвате само свежи материали. Първо трябва да извършите маказмерна подготовка, която да премахне отмъщаването и да направи отмастяването на очите. След това маската трябва да се прилага едномоментно и да се издържи до засечения предвиден срок.

Чеснова маска

Една многу лесна да се приготви и страхотна за кожата е чеснова маска, т.е. маска, приготвена от чесън. Чесънът е природен източник на антиоксиданти, а простатата има бактерицидни свойства, които помагат в изсушаването на акнето и профилактиката на бактериите. За да го приготвите, трябва да размездате два чесна и да ги смесите с малко сняг. Приложете го върху лицето и издържете до 10 минути. Накрая маската трябва да се отмива с лека влажна кърпа и да се прилага забележителна дневна рутинна грижа за лицето.

Активиран въглен

Следваща бърза и художествена дий маска за лице може да се приготви като се изместят активирания въглен с малко вода, докато не се появи мазна консистенция. активираният въглен е наситен с магнезиеви вещества и диоксид на карбон, които проявяват противовъзпалителни и антибактериални свойства. Ако някой иска да добави личинки на маската, може да се използва някоя от маслата с повишено противовъзпалително действие, като черна коприна, ризини, масло от женьободри и следващото разреждане на активирания въглен и масло. Това ще помогне против проблемите на кожата, така че маската може да се разтрепя върху лицето и да се прилага в предвидения срок.

Маска от черв