Как да рисувате линии върху вашите венци с Metallic Luster Liner от Anastasia Beverly Hills

Въвеждане

Ето нещо, за което аз лично предпочитам – изразяването и проявяването на красотата ми с помощта на безупречно нарисувана очен линия. Това е практически икона за моя стил и ултимат. Това може да се направи чрез рисуване на линии, като парченце или къс човек животина върху венците. Най-хубавото е, че с Metallic Luster Liner от Anastasia Beverly Hills, това е по-просто отколкото ви представите!

Започване с базова рисунка:

1. Започвайте с пречистване и зачистване на кожата върху вашите венци. Постарайте се да поддържате здрава кожа върху повърхността вашите венци, така че да останат със защита и максималната хидратация.

2. След това, подгответе вашите венци с максимална прецизност. С базовото представяне, който е важно да имате преди да нарисувате свои линии, може да се стимулира таланта и изработката на проект.

3. След това, нека разгледаме настоящото главно въпрос. Преди да започнете да рисувате линии с Metallic Luster Liner от Anastasia Beverly Hills, нужната туимотека, която да използвате, зависи много от вашата лична рецепта и стил. Но това не е за паника! За да държите реда си, първо изберете тон, който искате да използвате и започнете с простата линия по венците на вашата лицева контур. Тази линия може да бъде по-голяма или по-малка, в зависимост от вашите лични преценки и желания.

Зачертаване на линиите с Metallic Luster Liner by Anastasia Beverly Hills

1. Когато вече избрали тона и поставили язането на линията, свършено е време да пристъпите към по-важното – рисуването. Този рисуващ линей е изключително точен и предоставя вила израз, който ви позволява да стигнете до преосмисления ниво с вашата красота и израз. За да го постигнете, бързо и остро разцъкайте линията, очакваща да се довърши и карайте нагоре да стигнете до ушната линия върху вашите венци. На този етап можете да правите накъсвания и изминавания на линията, докато не достигнете до нужния им вид.