Стилизиране на косата за 5 минути с Nanoil Hair Styling Spray

Мислите ли, че оформянето на перфектната прическа за по-малко от 5 минути е непостижимо? Е, значи не сте чували за новия спрей от Nanoil, който превръща скучното сресване и стилизиране в удоволствие. Също така можете да постигнете всичко това за отрицателно време. Как е възможно?

спрей за лесно стилизиране Nanoil

Стилизиращ спрей за коса от Nanoil 

На страницата на Nanoil в раздела за ,,стилизиране на косата“ наскоро се появиха 3 напълно нови продукта. Това са леки и лесни за използване спрейове, които са направени да улеснят оформянето на прически, скъсявайки процеса, правейки го по-ефективен и безопасен за кичурите.

Тези нови козметики са:

  • спрей за термална защита от Nanoil
  • подсилващ обема спрей от Nanoil
  • подобряващ контролируемостта на косата спрей от Nanoil

Всички продукти са налични на официалния сайт на Nanoil – nanoil.bg. Тази статия обаче ще се фокусира само върху последния продукт.

nanoil спрей за лесно стилизиране

Nanoil Hair Styling Spray: за кого е направен този продукт?

Един от най-универсалните спрейове от Nanoil цели да позволи да оформяте косата без усилия. Направен е за хората с коса, податлива към наелектризирване и трудна за разплитане. Ако и вие срещате проблеми при бързото оформяне или ежедневното стилизиране, защото кичурите са неконтролируеми и неустойчиви, Nanoil Hair Styling Spray е за вас. Има няколко причини защо си струва да тествате този продукт. Ето ги и тях.

За стилизиране и грижа за косата

Качеството, което кара стилизиращия спрей от Nanoil да изпъкне, е впечатляващата формула. В шишето няма да откриете отнемаща от обема или лишаваща от хидратация съставка, което – за съжаление – е типично за повечето други стилизиращи продукти, налични в магазините. Най-добре е да откриете витамини (особено провитамин В5) и рициново масло в лека форма. Благодарение на тези съставки, Nanoil Hair Styling Spray не само улеснява оформянето на косата, но и забързва стилизирането, защото се грижи за кичурите всеки ден.

Как действа стилизиращия спрей от Nanoil?

Това е мултифункционална формула, която е ценена от потребителите, заради невероятните резултати. Ако косата е неконтролируема, груба и податлива към наелектризирване, тогава Nanoil Hair Styling Spray може да се окаже полезен, тъй като той:

  • забързва изсушаването на косата след взимането на душ
  • изглажда и подсилва устойчивостта на кичурите
  • намалява наелектризирването
  • помага да сресвате косата безпроблемно
  • оставя кичурите бляскави и приятно меки
  • увеличава дълготрайността на прическата

Получавате толкова много при използването на само един продукт за коса!
Не е изненадващо, че стилизиращия спрей от Nanoil е един от най-избираните не само от жените като вас, но и от фризьорите и стилистите.

Стилизиране на косата за 5 минути

Колко време отнема за стилизиране на косата с Nanoil Hair Styling Spray? Само 5 минути или дори по-малко. Продуктът трябва да се напръска върху кичурите, за да им придаде желания външен вид и форма – без значение дали използвате сешоар, преса или маша. Огромно предимство е фактът, че може да се нанася върху подсушена с кърпа коса, както и при суха такава, когато искате да я изгладите през деня.

Изберете Nanoil Hair Styling Spray и ще се убедите сами, че оформянето на красиви прически у дома не е нужно да отнема дълго време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *