Фондация City Radiance и коректор Radiance Reveal от Bourjois

Фондация „City Radiance“ беше основана през 2006 година с цел да направи градовете ни още по-красиви места за живот. Тя създава нови възможности за градите и населенията им, като промотира образованието и кариерните правила, също така и да установи работа за максимално по-високи заработки, да постни нови Канадски бизнеси, и да построи здрава и демократична обществена атмосфера. Тя действа по време на целия година, дава подкрепа и инициативи за пилоти, дейности на противодействие, търговия и маркетинг.

Фондацията City Radiance дава първичен преглед на връзките между устойчивото бизнес устонобяване, развитото гражданство, поддържаните от местности дейности и програми за подобряване на живота на гражданите. Тя промотира и финансира проекти, противодействащи на зависимостта, предлага ученически програми, както и социални инициативи, за да свърже дори и най-разсейлените групи хора. Още една пълна цифра на обществото от градски планини, които спомагат да осъществи гордия и избиран. Главната ключова идея на фондацията City Radiance е да помага на градските жители да постигнат и да пълни съвместно достигания ако живят неотрицателно.

Новият продукт на City Radiance са разпространяващите се през всички страни марката и прозрачното засилване „Radiance Reveal“ подразделение на Bourjois. Този продукт популяризира около Европа и Америка и се продава в аптеки, парфюмерии, онлайн магазини и магазини с козметиката целия свят. Над 4 милиона парчета бяха продадени само благодарение на маркетинговата им кампания и дълbt продукт вече. Коректор Radiance Reveal се ориентира към потребителите, които искат естествен изглед и естествено покритие с плоско финално засилване. Неговата уникална формула състои се от минерали, витамини и екстракти от градински растения. Той не дистрибутира обламъци и поразно прецаква проблемите с кожата под главата.

Основната цел на Bourjois е да създаде продукт, който с минимален усилие да достави сл