Щастие на прилагащо се ви! Познайте новата фундация от Benefit – Hello Happy Soft Blur Foundation

Щастие на прилагащо се ви! Това предимство вече предлага своя най-нов продукт – Soft Blur Foundation. Освен че придава накрасяване и блузане, тя осигурява сияние и мекота, което дава матово покритие без каквото и да е остъпване. Този накрасяващ и защитни продукт ви предлага и продължителен и дълготраен ефект. Намерете перфектния оттенък за вашия тип на кожа, благодарение на широката гама от тонове. Постигнете съвършеното покритие и придайте сияние на лицето си с Benefit – Hello Happy Soft Blur Foundation.

Предимствата на Benefit – Hello World Happy Soft Blur Foundation

Продуктът е изработен от висококачествени съставки, които си предават сиянието и матовостта ви в не приключващи се практики. Той има по-дълъг ефект, защото издържа до 16 часа без да я остъпва. Вие можете да си дадете лицето изключителен изглед и замъхвайки поръсано покритие. Увлажняващият и защитният фактор в това предимство предотвратява изсушаването на кожата. Все пак, ако сте свикнали да използвате продукти, които задържат до 18 до 24 часа, то това практически не се осъжда, ако малко добавите лично прецизиране за престижна финишна картина.

Уникалният процес за нанасяне на Benefit – Hello World Happy Soft Blur Foundation

Първо преди нанасянето на продукта препоръчваме да комбинирате използвания продукт със суха за очи подкрепа, за да подобрите резултата. Не забравяйте да си дадете подхранване на кожата с маска или крем, като разграждате с киста за басейн. Той ще направи праховото покритие по-матово и равномерно. Преди да използвате продукта, не забравяйте да измите лицето си добре с мило мицелено пране. Това помага да намалите замъхването и да се постигне повече тон при нанасянето.

След като сте минали през тази роутина, можете да започнете да нанасяте продукта. Нанасяйте го с необходимото мястото и равномерно разпръснете. Нанасяйте повече където е необходимо, като използвате киста, за да Manuka допълнително пребоядисване подобно на