Какво е Microblading? Болка ли беше? Имам ли регрети?

Какво е Microblading?

Microblading е прецизна техника на шийка за контуриране, която предоставя по-близък към природния изглед на високо качество. Тя използва специални игли, които правят малки перфектини рязки в кожата, като във вашата естествена пласт и кръвотоцветение. Техниката използва барко пигмент, който се нанася на кожата, за да се достигне желания резултат. Когато се нанесе достатъчно пигмент върху кожата, той удължава и въоръжава линиите на вашите брови, правейки ги по-тъмени и придавайки им природница и дълбочина.

Болка ли беше процедурата?

Не… и да. Много от дамите, които са писани да правят процедурата, имат отличен изглед относно нейното заболяване. За някои от тях не бе много болка, докато други описват цяла спектър на чувства – от намаляване до тежки болки. Винаги би било полезно да информирате изпълнителя си на всяка процедура за степента на болка, която сте способни да понесете. Също така, може да прецените новите продукти на различни изпълнители, за да видите кое най-накрая отговаря на вашите потребности. Но какова бива болката, тоя също изисква от клиентите за да упражняват внимание – преди да достигнете до дното на пигмента.

Имам ли регрети?

За приятелска съвет, ако нямате реален план за процедурата, е добре да се отхвърлите от нея. Процедурата може да бъде революционна и може да ви предостави нов изглед и свобода, но ако нямате доброто мислене, ще можете да направите огромна грешка. Прежде от всичко, е важно да направите дълъг и дълбок домашен задание макар да сте сигурни в изпълнителя си. Иногда добрата идея може да се промени с времето и да ви остави с зле чувства. Също така, ако изберете да използвате тази техника, трябва да сте подготвени да дадете по-нататъшни промени и обновявания в близко бъдеще, за да се поддържа желания имидж. Освен това, резултатите могат да са