Как да разберете, че основата Ви е лоша?

Това е прост въпрос, но правилният отговор не винаги е такъв. За да го знаете, трябва да си отговорите на малко повече въпроси. Конструкцията на Вашето сграда има важна роля за нейното дългосрочно прослужване. Тази почти неразличима поддръжка е най-важната част при всяка създавана сграда. Основата Ви служи като основен елемент за потърсяването на лош въздействие от навън. Следователно, трябвте да правите точно какво е необходимо, за да знаете дали стратегията, която сте избрали да защитава основата Ви, има успех или не.

Засегнати области

При проверка на основата Ви, трябва да разгледате едно по едно различните области. Трябва да разберете, каква е нейната материална качествена структура и дали е има застапи или пропусъци. Тя да се проверява за перфорираност, дръжка, пробукъс, мраморни плочки и дори за подпомагане по дизайн. Освен това, би трябвало да проверите дали са били изпълнени всички норми и процедури за закрилане или циментиране на конструкцията Ви.

Проблеми с разрушение

Друг важен въпрос е дали основата Ви е има проблеми с разрушение или изчерпване. Това може да бъде от няколко причини. Основата Ви може да се протресва от едноразовото стакане или изчерпване. Така или иначе, необходимо е да разберете дали има по-голям проблем с основата Ви. Ако има, Вие трябва да анализирате различните пръстени, елементи, лепила и цимент за да откриете дали има подставени или изчерпани елементи.

Градове и наводнения

Конструкцията Ви трябва да бъде проверявана и по-специално при градушки и наводнения. Това е специално важно за тези, които живеят в пасошни райони, където е доста вероятно да има проблеми с водни преливания. Да не забравите, че дори и на по-високо положение, различните влаги и вода от градушки може да се отрази на конструкцията Ви. Тя трябва да бъде постоянно прослед