Красота с Cailyn – Три нови точки за минерална козметика

Cailyn отново дава възможност на широката публика да разглеждат своята модел дизайниран от леко като влизат в света на минералната козметика. Това ново издание състои се от три нови продукта, които завладяват в продуктов асортимент на Cailyn.

Cailyn BB All-in-One закъснение

Този многофункционален средство дава един прекрасен процес на закрасяване, създава и леко подхранване на кожата. Напълно светло приложение на продукт гарантира безразличност и пълна прозрачност за леко покриване на несъвършенствата. Предоставящата се плътна текстура образува навивка, която «разбърква» на кожата, създавайки изключителен комфорт. Влагоосигуряващите и напълно естествено матиращи се съставки поддържат и стабилизират баланса между увреждане и подхранване на кожата. Тази BB Cargo на базата на минералите създава равномерно закрасяване и сияние.

Cailyn Tinted Lip Balm

Cailyn Tinted Lip Balm е напълно животносъдържащ балсам за гърло на основата на минерали. Неговите леки текстури са подхраняващи за гърлото и предоставят й страхотен сияние. Подобрена е кремообразната текстура, която остава дълго и се разпръчва по-лесно. Освен това наситените и естествени цветове са отлично покритие и гарантират моментно възкликателно и забавно завършено. Трудно е да се избегнат да преминат по-дълго звено.

Cailyn Fluid Touch Foundation

Cailyn Fluid Touch Foundation изнася на ново ниво минералните фундаментални точки на Cailyn. Това невероятно мека текстура завладява с леко плътно и гармонично покриване, което дава изключително добро покриване и придава кожата пълноценно сияние. Може да прилага се лесно и е устойчив на деня. Точките за фон завладяват също така с висока поддържаща се хидратация на кожата. Налице са различни SPF 50, така че да бъде защитен от вредите от слънцето и да поддържа сиянието на кожата.

Cailyn отново демонстрира как се комбинират ефективност и качество в своята минерална козметика. Всички тези точки за минера