Домашен SPA За Крака И Стъпала – Няколко Природни Начини За Грижа За Кожата

Професионална стая за вътрешен СПА за ръце и крака

Здравейте! СПА за домашно приложение на ръце и крака прави много от нас точно като съвършенни утрешни принцеса. Тази процедура ще Ви напусне безобидно и в пълна умора и благодарност. Дава безсрочно комфорт, свежест и мекота на кожата. А най-голямото – засилва давно забравените Ви свежи чувства, които сме търсели зад седмици. Днес, ​​организираме професионална стая за вътрешен СПА за ръце и крака.

Процедурата за домашен спа при домашни условия за ръце и крака

1. Започнете с топла вана и прогонете ръцете си в тях. Ваната трябва да присъства минимум две минути. Използвайте запаска с мила минерална сол за по-олекотяващ ефект. Така че за да превърнете ваната в домашен СПА, поставете достатъчно ароматни свещи и аромати или ароматични етерични масла, за да ви подпомогнат да се разслабите.

2. Ще имате нужда от губка за разплащане. Използвайте губка масажираща ръцете и краката Ви. Възлагайте малко масло за разплащане за добра сцепка. Затворете очите си и дайте своето тяло да се разплаща и разслаби. Организирайте масажа в кръгове и завъртания, заедно с леки и меки натиски. Придържайте се към посоката на течението на кръвта и вие ще се почувствате като в духа на поради масажа.

3. Веднъж сме разплащали, наложете прохладни обвивки, подходящи на Ваша температура и предпочитания. Те може да идват в формата на къпици с изцяло естествени ингредиенти, охлаждайки гел, бани, самозмазкване и др. Намалете всякакви захранвания е по-добре по време на обвивките и дори да останете спящи за да перфектно се разхлабите.

Природни начини за грижа за кожата на ръце и крака

1. Използвайте гореща вана редом с губка, цветящи бързи където можете, за да ви даде усещането на безсмъртие. Ръцете и краката ни трябва да бъдат плавно изцеждани с топло и меко течение